вівторок, 14 квітня 2020 р.

Весь світ моди в одному журналі!


#Лавреньовка_в_умовах_карантину. ХОБЮ ім.Б. Лавреньова пропонує #ЗалишайсяВдома

                                           Видавництво Burda 1949р.
70 років тому Енне Бурда випустила свій перший модний журнал з викрійками для всіх жінок, які бажали мати сучасний вигляд.


                              Перший номер журналу Burda-Moden
Журнал «Бурда» став справжнісіньким подарунком для представниць прекрасної статі в усьому світі.
Жінки вчилися, на прикладі неперевершеною Енне, своїми руками створювати для себе модні наряди, які підкреслювали їх образ.
Журнал «Burda» - це європейська мода високого класу. Видання 
з світовим ім'ям, добре відоме всім жінкам, які хочуть бути зразком бездоганного смаку для оточення. 






































На сторінках журналу «Burda» - найостанніші тенденції світової моди, новини з європейських подіумів, поради по стилю і модні торгові марки.
Щомісяця з'являється нова колекція одягу від провідних дизайнерів світу. Діапазон моделей одягу, представлених в журналі «Burda», надзвичайно широкий: від ефектних елегантних ділових костюмів і актуальних спортивних комплектів до витончених романтичних ансамблів і розкішних вечірніх туалетів.



Журнал не просто знайомить своїх читачок з останніми тенденціями міжнародної моди, але і пропонує їм для самостійного виконання практичні моделі, що увібрали в себе все найкраще з цих тенденцій.
Секрет популярності журналу «Burda» в тому, що завдяки йому кожна жінка може здійснити свою мрію одягатися модно і красиво.
Тепер, коли легко зайти в магазин і вибрати із сотень суконь своє єдине, ми продовжуємо це своє єдине плаття шити своїми руками.
Чим це пояснити? Багатовіковою звичкою, яка передається з покоління в покоління? Тим більше що завдяки сучасним швейним машинкам шиття забирає вже не так багато часу як раніше: просту спідницю або блузку можна зшити за один вечір і з'явитися на наступний день в офіс в новому вбранні.
Шиття в принципі стало модним: навіть не обов'язково шити плаття, можна зшити потішну іграшку або задовольнити своє бажання творити іншим, подібним чином, але за допомогою викрійки, тканини і швейної машинки.
Відомо і те, що багато людей шиють собі одяг для того, щоб не зіткнутися з людиною, одягненою в те ж саме ... Природно — якій жінці не хочеться бути єдиною і неповторною!

Або мати статусну річ як у брендового дизайнера зі сторінок глянцевого журналу, прямо з модного подіуму або з телеекрана.
Бажання належати до кола обраних — цілком людське почуття ... Особливо якщо воно втілюється в життя завдяки власним же вмілим ручкам.



























Можна гортати улюблений номер журналу Бурда на сайті

http://online-zhurnaly.net/tags/Burda/.


Залишайтеся вдома та створюйте собі настрій!


Немає коментарів:

Дописати коментар