понеділок, 12 березня 2018 р.

Букет «Святковий настрій»



Напередодні прекрасного свята всіх жінок - 8 березня, у Херсонській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Б. А.Лавреньова відбувся майстер-клас по виготовленню подарунка з мила та стрічок «Букет «Святковий настрій». Таким об'ємним та  пахучим подарунком, малюк точно завоює увагу найкрасивішої дівчинки у класі, або вразить улюблену бабусю. 

Господиня клубу «Hand made» при відділі мистецтв Ольга Коваленко, вже не вперше збирає бажаючих читачів в стінах бібліотеки. Можливість проявити креативність спробували учасники зустрічі у клубі «Hand made» зі спілки багатодітних сімей та сімей з дітьми «Єдина родина» (голова спілки - Сорокіна Ніна Василівна), та гостя Вікторія Голубєва – фахівець із соціальної роботи комунального некомерційного соціального підприємства «Оберіг» Херсонської обласної ради, яка виступила спонсором заходу і зробила приємний солодкий подарунок для жінок та діток.


З привітальним словом до гостей та подарунком звернулася заступник директора з основної діяльності бібліотеки ім. Бориса Лавреньова Ігнатова Тетяна Федорівна. 

 А потім, після невеликого відеонавчання, всі з великим захопленням взялися за роботу. 
Атмосфера панувала творча. Фантазії малечі та їх батьків було де розгулятись. Купа різнокольорових стрічок та квітів допомагали творити, кожна така корзинка зроблена власноруч - справжній маленький шедевр, адже в неї вкладені не тільки квіточки, але ще й частинка душі.



Усі були задоволені проведеним часом на майстер-класі. А головне – мистецтво подарувало всім відчуття радості від можливості самовираження й насолоду від творення краси. Букети які створили учасники, принесли дійсно святковий настрій, а тим кому вони адресовані, здивують та принесуть багато позитивних емоцій.

По завершенню майстер-класу, всі  познайомилися з періодичними виданнями відділу мистецтв "Жасмін", " Hand made ", "Все для рукоделия", "Лена рукоделие", які надходять до бібліотеки, та стануть у нагоді при проведенні наступних майстер-класів.

Дорогі та чарівні наші жінки! Від щирого серця вітаємо Вас з міжнародним жіночим днем 8 березня! Бажаємо весни в душі, тепла та затишку в оселі, гармонії, щастя та любові!

Немає коментарів:

Дописати коментар