пʼятницю, 23 березня 2018 р.

Творча співпраця

У відділі мистецтв Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б.Лавреньова відбулося  засідання методоб’єднання вчителів трудового навчання шкіл Херсона. Цього разу воно було присвячено проектній діяльності на уроках трудового навчання.
Вчитель трудового навчання та мистецтва ЗОШ №55 Поліна Кізенко підготувала для колег  презентацію «Робота з інформаційними джерелами при виконанні проектів у 5-6 класах» та наголосила на тісній співпраці в цьому напрямі з бібліотекою.

Продовжила знайомство зі спільними заходами відділу та шкіл міста, зокрема зі ЗОШ №55, зав.відділом мистецтв ХОБЮ ім.Б.Лавреньова Юлія Калмикова. Вчителі мали змогу переглянули інформаційний дайджест про культурно-мистецьку діяльність відділу, полистати книги та періодичні видання з книжкової виставки «Відкрий для себе світ рукоділля», яку для них підготували працівники відділу та помилуватися чудовими вишивками  Аліни Дикарьової, виставка якої «Живописні візерунки голкою» нещодавно відкрилась і прикрашає відділ.
Наприкінці, всі із задоволенням майстрували «Великоднього зайчика». Як завжди, кожен підключив фантазію і креатив, тому у кожного зайчик одержався особливим і неповторним.
Час пролетів швидко, але з користю і задоволенням. Надіємось на подальшу творчу співпрацю вже з більшою кількістю шкіл міста.









Немає коментарів:

Дописати коментар