понеділок, 19 березня 2018 р.

Майстер-клас «Весняна листівка»

До відділу мистецтв  Херсонської  обласної бібліотеки ім. Б.Лавреньова, де працює «Майстерня «Hand made» завітали учні 5-Б класу ЗОШ № 55, та взяли участь  у  майстер-класі з виготовлення весняних листівок.

Листівка – це такий маленький шматочок паперу, здатний сказати дуже багато. За допомогою листівок ми висловлюємо щирі почуття та ставлення до людини. А останнім часом все більшої популярності набувають листівки виготовлені власними руками. Адже дарувати такі індивідуальні подарунки набагато приємніше, ніж звичайні з магазину.

Тож після невеликого  екскурса в історію виготовлення та в деякі техніки створення листівки, дівчатка та хлопчики почали творити.

За допомогою своїх креативних ідей,кольорового паперу та безліч різноманітних прикрас, а також комбінуючи різні техніки, на листівках у дітлахів ожили справжні весняні квіти, та заспівали пташки.

І ось яка вийшла колекція листівок ручної роботи з різноманітним декором, та своїм авторським індивідуальним шармом! А зустріч у клубі подарувала  дітям нові цікаві враження від майстер-класу, та змогу самотужки зробити оригінальний подарунок своїм друзям та  рідним.








Немає коментарів:

Дописати коментар