пʼятниця, 4 червня 2021 р.

Співпраця бібліотеки і Національної гвардії Україн

У відділі мистецтв Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б.А. Лавреньова відкрилась виставка світлин «Віталій Марків: фоторепортаж подій життя», організована спільно з військовою частиною 3056 Національної гвардії України.

Першими відвідувачами фотовиставки стали учні 7-х класів школи №34 нашого міста. Працівники відділу познайомили їх з неординарною особистістю Віталія Марківа, розповіли про  патріотичні мотиви і почуття, які спонукали його до участі в Революції Гідності та у війні з російськими військами на сході України а потім надали сил боротись за справедливість у судах Італії.

Учні були вражені стійкістю та мужністю Віталія та з цікавістю переглянули світлини.

А вже 9-класники цієї ж школи під час патріотичної години «Віталій Марків: події життя» мали змогу більше довідатись про військовий шлях головного сержанта батальйону оперативного призначення імені Героя України генерала-майора Сергія Кульчицького старшини Віталія Марківа від офіцера військової частини 3056 Національної гвардії України , молодшого лейтенанта Аліни Кобець і методиста клубу Лариси Данилюк.

  Гості бібліотеки розповіли учням про складні випробування, які спіткали Віталія Марківа після його участі у боях в зоні АТО та про роки боротьби із несправедливим Італійським судом.


Сподобався дев’ятикласникам огляд книг присвячених життю нацгвардійця. Полистали вони і періодичні видання Національної гвардії, про які теж проінформували гості.

  Плавно і органічно захід завершився переглядом світлин, представлених на виставці та жвавим невимушеним спілкуванням і обміном вражень .




 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар