неділю, 11 лютого 2018 р.

День безпечного Інтернету



6 лютого Херсонська обласна бібліотека для юнацтва ім. Б.А.Лавреньова, за запрошенням недержавного навчально-виховного об’єднання «Дошкільний заклад – спеціалізована школа І-ІІІ ступенів «ХАБАД» з поглибленим вивченням івриту та англійської мови», відзначила всесвітній День безпечного Інтернету.  
 Цього року він пройшов під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою» з метою залучити до дій кожного, зокрема, наймолодших користувачів.
Впродовж дня для учнів навчального закладу «ХАБАД» було проведено два заходи: працівниками відділу мистецтв ― медіапрезентація для всіх «Логлайн формула», та працівниками Інтернет-центру ― бібліоскетч «Кодекс цифрового світу».
 
Після перегляду презентації, під час якої учні дізналися цікаві цифри та факти з терен кіберпростіру та історію створення Дня безпечного Інтернету, учасники заходу відповіли на декілька питань, зокрема, чи пам’ятають вони час, коли в них не було інтернету, чи коли вони вперше познайомилися з Інтернетом.
Під час бібліоскетчу «Кодекс цифрового світу» діти, утворивши чотири команди, розробляли власні соцмережі. Створюючи свій продукт, учні зупинилися на чотирьох її складових: ідея, назва, цільова аудиторія та правила користування. А потім представник кожної команди представляв та захищав свою соцмережу, як найнеобхіднішу на сьогодні.         
         Наприкінці заходу учні розробили власний «кодекс» для особистого чату, групи або, навіть, соцмережі.

Немає коментарів:

Дописати коментар