пʼятницю, 31 березня 2017 р.

Друге життя пластикових пляшок

29 березня  відділ мистецтв  Херсонської  Обласної  бібліотеки для юнацтва ім. Б.Лавреньова долучився до заходу «Друге життя пластикових пляшок». Разом з вихованцями клубу «Альбіон» по вивченню англійської мови (керівник Костіна Н.Н.), на базі ЦДТЮТ пройшов цікавий майстер-клас з виготовлення виробів з пластикових пляшок.
 Пластикові пляшки міцно увійшли в наше життя, завдяки своєї зручності та дешевизні, але їх мінус в тому, що вони накопичуються, забруднюють  навколишнє  середовище... У майбутньому людству треба буде вирішити проблему переробки та повторного використання пластику, але деякі умільці вже сьогодні знайшли спосіб використовувати це на благо. Виявляється, з пластикових пляшок можна зробити безліч корисних і потрібних речей. Вироби, виконані з них, оригінальні, легкі та сучасні.  
 Під час майстер-класу за допомогою детальних відеоінструкцій та дружніх порад пані Наталі, всі присутні власноруч виготовляли з пляшок пенали- тубуси. А також дізнались які ще  можна з непотребу зробити цікаві, гарні та корисні речі, що знадобляться у господарстві та можуть стати оригінальним подарунком або прикрасою для оселі.
Робочий настрій був веселим та енергійним. А для організаторів цього майстер-класу найкращим подарунком були задоволені обличчя та щирі усмішки юних творців.






Немає коментарів:

Дописати коментар