неділю, 26 березня 2017 р.

З квітами в душі


«Вишукана краса живої природи» - так називається виставка прикрас ручної роботи молодої майстрині з Каховки Анни Дриушевської. 




Надихаючись природою, красою і неповторною чарівністю рідної землі, вона створює прозорі, сяючі оригінальні жіночі прикраси, основою яких є частинки рослинного світу нашого краю: пелюстки та бутони квітів, суцвіття трав, незвичайні листя дерев та кущів, мохи, морські ракушки…


А покриті вони ювелірною, або епоксидною смолою – популярним матеріалом серед сучасних майстрів прикрас. Технологія виготовлення таких виробів непроста і потребує величезного терпіння, практики  і звичайно таланту та натхнення!

Але і результат неперевершений – надзвичайно привабливо виглядають витончені та легкі крильця кульбаби, залиті прозорим глянцем. Або ж листя лимонника, застигле в часі та сформоване в чарівні сережки. А сяючий кулон зі степовими травами, здається,  зберіг не тільки красу, але й аромат Таврійського степу…  

Теплий і весняний букет з бутоном ніжної троянди вражає ідеальною кулястою формою, гортензія, застигла в прозорому кулоні, нагадує про літо, що наближується, а а сферична форма прикраси з незабудкою  – про сонячне сяйво: кожна квітка розповідає власну історію… 
 


Чарівні, милі кулони, колє, сережки, брошки з частинками живої природи стануть неповторною і оригінальною прикрасою образу кожної жінки. Тим більш, що виготовлені вони з любов’ю, несуть в собі часточку душі та тепла чудової майстрині Анни. Кожну деталь свого виробу вона ретельно вивіряє, будь то листочок чи бутон квітки, срібляста фурнітура чи золотавий ланцюжок. Майстерність Анни зростає, з кожним роком її роботи стають більш досконалими, продуманими, композиційно завершеними.
А ще Анні, як талановитій людині, притаманне надзвичайно тонке почуття стилю та естетичного смаку. Тому й прикраси її є універсальними: однаково гарно носяться вони як з повсякденним одягом, так і з нарядними сукнями чи блузами або діловим костюмом, доповнюють та завершують будь який жіночий образ.  

Запрошуємо всіх поціновувачів краси і вишуканості помилуватися оригінальним і неповторним острівцем живої природи на виставці прикрас Анни Дрибушевської.

Немає коментарів:

Дописати коментар