вівторок, 4 квітня 2017 р.

4 квітня - день Інтернету




4 квітня, у міжнародний день Інтернету, у відділі мистецтв Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім.Б.Лавреньова, пройшов цікавий захід, присвячений всесвітній павутині - прес-ваги "Інтернет - вікно у світ".  Учні 6-Б класу, які завітали до бібліотеки, взяли участь у справжній дискусії на тему ролі інтернету у нашому повсякденному житті. Учасники заходу розповідали, коли вони вперше познайомилися з інтернетом, як часто і для чого користуються мережею, як навчались самі і як навчають зараз своїх бабусь і дідусів користуватися сучасними гаджетами та веб-ресурсами.
Бібліотекарі відділу познайомили дітей з історію інтернету, виникненням популярних пошукових систем, а також з персонами, завдяки яким інтернет сьогодні є доступним та зручним для кожного.   

Не обійшли стороною й питання безпеки в інтернеті. Всесвітня павутина - місце вільне від контролю, тож, має не тільки безліч ресурсів та контенту, але й безліч небезпек. Як уникати їх, як обмежити для зловмисників доступ до особистої інформації, як не дозволяти нікому примушувати почувати себе незручно або налякано – ось те, що необхідно знати кожній дитині, яка користується всесвітньою мережею.
Інтернет – це справжнє віно у всесвіт, отже, треба вміти користуватися усіма його перевагами щоб завжди жити в ритмі з часом!        

Немає коментарів:

Дописати коментар