середу, 4 травня 2016 р.

Майстер-клас «Великодні викрутаси»



Майстер-клас «Великодні викрутаси» організувала майстерня «Hand made» відділу мистецтв Херсонської Обласної бібліотеки для юнацтва  ім.Б.Лавреньова  для учнів 1-В ЗОШ №54.
Великдень - найдавніше і найважливіше весняне свято всіх християн. У цей день радісно дзвонять дзвони, в храмах яскраво сяють безліч свічок, вогник яких запалює і наповнює серця радістю.
 Працівники відділу мистецтв  Ольга Коваленко та Юлія Калмикова  цікаво розповіли дітям про велике свято православної церкви – Cвітле Христове Воскресіння, про його звичаї і традиції. А головне - подарували радісні хвилини творчості,  навчаючи, як за допомогою картону, яскравих олівців і прищіпки можна змайструвати святкове яйце з сюрпризом…
Вправно  виконуючи вказівки, дітлахи впоралися з завданням і навіть кожному  сюрпризному курчатку дали ім'я. Час пролетів непомітно, але на згадку залишились чудовий подарунок та гарний настрій.

 Частина дитячих виробів прикрашатиме у святкові дні великоднє дерево біля бібліотеки, тож всі бажаючі зможуть ними помилуватися.






Немає коментарів:

Дописати коментар