четвер, 19 травня 2016 р.

Мистецтво і краса крокують поруч


У відділі мистецтв Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б.Лавреньова викладачі та учні Херсонського вищого професійного училища сервісу і дизайну провели майстер-класи з візажу та зачіски із циклу "Мистецтво і краса крокують поруч".

Спочатку дев’ятикласниці ЗНЗ № 54, разом з майстром виробничого навчання училища Марією Вороною, здійснили віртуальний відеоекскурс учбовими класами та майстернями навчального закладу, познайомилися із різноманітними міжнародними та всеукраїнськими конкур

сами і змаганнями, в яких удосконалюють свої професійні навички майбутні перукарі та візажисти.

А потім Марія Олександрівна розкрила дівчатам секрети нанесення макіяжу та вибір кольорової гами, залежно від типу обличчя та стилю макіяжу. 



А юні помічниці майстрині наочно демонстрували на усіх бажаючих елементи корекції брів та варіанти плетіння надзвичайно красивих кіс. Стати на деякий час моделями для перукарів та візажистів захотіли стільки дівчат, що довелося навіть подовжити майстер-клас!
Але результатами залишилися задоволені як майбутні майстри, так й "клієнти". Тож, чекаємо на нові зустрічі й продовження співпраці з викладачами та учнями чудового навчального закладу, що готує справжніх професіоналів!







Немає коментарів:

Дописати коментар