понеділок, 3 листопада 2014 р.

Монстр fest - вечірка в cтилі Хеллоуїн


Вивчати англійську мову - просто та цікаво, якщо при цьому знайомитись з культурою, традиціями, звичаями та святами англомовних країн. Саме так вважають у клубі по вивченню англійської мови "Альбіон" Херсонського центру дитячої та юнацької творчості, наймолодші учасники якого, разом зі своїм керівником Наталією Костіною, завітали до відділу мистецтв Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім.Б.Лавреньова, щоб відсвяткувати "страшенно-веселий" Хеллоуїн. 
Це свято є традиційним та улюбленим для мешканців Англії, Америки та багатьох інших країн, популярним воно стає останнім часом і серед нашої молоді, насамперед через яскравість та веселість, карнавальний дух та, звичайно, солодощі, якими прийнято щедро пригощати дітей в цей день.    
 
Тож, не зважаючи на похмуру та холодну погоду, учасники клубу "Альбіон" вирішили не впадати в осінню депресію і розбавили сірі будні святкуванням веселого свята у бібліотеці. Тим більше, що вечірка у стилі Хеллоуїн обіцяла багато цікавого: і навчання, і ігри, і конкурси, і можливість нарядитися в яскраві костюми, і солодку винагороду! 

Казкова музика, кажани та привіди, свічки, гірлянди-гарбузики та справжній світильник Jack-o'-lantern з гарбуза створювали атмосферу справжнього Хеллоуїну. Ну а костюми учасників - це взагалі окрема тема. Тут "альбіонівці" проявили свою фантазію хто як міг!   



На початку свята усі разом згадали про символи та традиції святкування Хеллоуїну, а потім приємним сюрпризом для дітей стало спілкування з гостею свята - Альоною Адамковіч-Петті, яка розповіла про власний досвід святкування Хеллоуїна в Америці. А ще поспівала з дітьми пісеньок, які зазвичай співають американські діти в Хелоллоуїн, та навчила танцювати веселий танок. 

 
Аж тут настав час і для веселощів - дітям були запропоновані чудернацькі конкурси та ігри, у яких вони із задоволенням приймали участь. 
На завершення святкування було визначено найстрашніших, найкумедніших, найвинахідливіших, найактивніших та інших "видатних" маленьких монстриків, і усі без виключення були нагороджені ласощами. Отже, свято відбулося, осінній настрій покращився і усім учасникам клубу буде що згадати про свої осінні канікули!


 









Фотографії Валентини Моісеєвої

Немає коментарів:

Дописати коментар