пʼятницю, 14 листопада 2014 р.

Імпровізації в стилі манга від Інни Гречаної



«Графічні імпровізації» – так називається виставка молодої херсонської художниці Інни Гречаної, яка нещодавно відкрилася у відділі мистецтв Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б.Лавреньова. 
На відміну від першої виставки, що демонструвалася Інною рівно рік тому, нова експозиція – яскрава, життєрадісна, хоч і не позбавлена притаманних стилю художниці філософських роздумів, своєрідного підходу до розуміння звичайних речей.

Мабуть, це одна із особливостей картин молодої художниці, яка притягує, зачаровує і школярів, і дорослих. Не дарма ж, з часу відкриття виставки її відвідали стільки людей: і шкільні класи, і групи однодумців, прихильників таланту Інни, і поважні досвідчені спеціалісти…



Молодшим більше до вподоби роботи, виконані в популярному нині стилі манга. Вони  із задоволенням переглядали книги коміксів, які видала Інна нещодавно. А підлітків притягують до себе роботи в змішаній техніці, що поєднує малювання рапідографом, гелевою ручкою та аквареллю.

Безперечним фактом є значне зростання майстерності молодої художниці, а ще відчувається любов і захоплення, з яким народжуються у автора картини. І це відчуття передається відвідувачам виставки - свідченням є «Книга відгуків», яку залишила Інна для глядачів. Так багато щирих побажань і, навіть малюнків залишили діти та дорослі на вдячність майстрині за чудову виставку!


Завітайте та помилуйтесь і ви чудовими роботами. І обов’язково залиште свій відгук!
  


Немає коментарів:

Дописати коментар