понеділок, 20 жовтня 2014 р.

Американський футбол: територія здорового способу життя



Як зацікавити молодь та  підлітків спортом? Лише особистим прикладом, вважають гравці в американський футбол, учасники команди «Херсонські акули», Максим Бороменський та Максим Оліфіренко, які були гостями заходу "Американський футбол: територія здорового способу життя", організованого для учнів 9-х класів ЗОШ № 55 у відділі мистецтв Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім.Б.Лавреньова.


Американський футбол викликає сьогодні значний інтерес у молоді, особливо у юнаків, адже це - гра справжніх чоловіків, сильних, витривалих. Тож, дев’ятикласників цікавило багато що: від віку, з якого беруть в команду, до ваги захисного шолома, який приміряли усі, навіть дівчата! 
На всі питання гравці «Херсонських акул» відповідали охоче та докладно, розповідали про особливості гри, демонстрували м’яч та форму гравців в американський футбол, а ще запрошували всіх вболівати за команду на наступних іграх. 

На прохання дітей, Максим Бороменський та Максим Оліфіренко навіть провели невеличкий майстер-клас на дворі бібліотеки: дали поради щодо гри, покидали м’яча з бажаючими,  продемонстрували власну майстерність, та звісно сфотографувалися разом з учнями на згадку про зустріч.  

Сподіваймося, після такого цікавого спілкування та натхненні особистим прикладом гостей заходу, у нашому місті «фанів» американського футболу стане значно більше, і усі юнаки та дівчата неодмінно знайдуть для себе спорт до душі!

Фотографії Валентини Моісеєвої

Немає коментарів:

Дописати коментар