четвер, 2 жовтня 2014 р.

“Рушник побажань” для бібліотеки від читачів

30 вересня - особливий день для працівників бібліотеки, наше професійне свято. Але в цей день, як і завжди, бібліотечна майстерність спрямована на читаюче юнацтво, задля яких ми працюємо.  
Отже, не дивно, що день відкритих дверей з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, перетворився на святкову розважальну програму "Привітаймо бібліотеку разом!"
Читацьке командне змагання, у якому зійшлися учні ЗОШ №54 та №55,  розпочалося на ганку з низки різноманітних конкурсів та ігор на знання народних прислів’їв, приказок, літературних творів. 
 Ці бібліотечні "викрутаси" від ведучої заходу - бібліотекаря відділу мистецтв Ольги Коваленко та її чарівних помічниць-колег Ольги Стародубцевої та Ольги Козаченко були з легкістю

розв’язані начитаною молоддю! А настрій, створений цією своєрідною "бібліорозминкою", налаштував учнів на подальші змагання.
 
Тож, наступне завдання було виконано теж дуже швидко та із захопленням: на
заздалегідь підготовленому "рушнику побажань", що розташувався на дворі бібліотеки, учні в письмовій формі висловили свої побажання улюбленій бібліотеці та привітали із святом!
  




На закінчення всіх учасників заходу запросили взяти участь у флешмобі "Книжкове море", у якому треба було згадати відому гру "Море хвилюється раз" і створити за сигналом ведучої живі читаючі скульптури. Юнаки та дівчата із задоволенням взялися до справи, у результаті чого глядачам та вболівальникам продемонстрували і "читаючу клумбу" і "читаючий фонтан" і багато інших скульптурних шедеврів!





По завершенню змагань усі учасники фотографувалися на згадку, та отримували солодкі призи.  Але головним подарунком, як для бібліотекарів так і для юних гостей, був чудовий настрій свята!



Фотографії Валентини Моісеєвої

















Немає коментарів:

Дописати коментар