вівторок, 26 березня 2013 р.

Запрошуємо до "Оази творчості"!




За вікном метелиця і зимно наприкінці березня, а у нашому відділі затишно і панує аура краси, натхнення і творчості, що створили роботи вихованців гуртків та студій Херсонського центру дитячої та юнацької творчості, виставка яких має назву «Оаза творчості».
  Здається, цього року юні умільці перевершили себе – настільки вражає кожна робота! Тут і кумедна сімейка Жужопланетян (Жужа-тато, Жужа-мама та їх жужодітки), які відразу ж нагадали відвідувачам знайомого персонажа улюбленого серіалу «Свати», і Сплюха, що викликала посмішку, бо багатьом нагадує про власне ранкове пробудження, і Бабуся-ягуся, в яку не можливо не закохатись с першого погляду, і інші милі іграшки – смішні Чоловічки, зворушливий Янгол, добрий та поважний Нічний чарівник. 

Поруч з м’якими іграшками милують око барвисті роботи з біокераміки, якими славиться зразкова студія образотворчого мистецтва (керівник О.Е.Ліпшиць), адже секрет технології її виробництва належить викладачу Вікторії Михайлівні Лисенко. Серед представлених виробів – колекція кумедних яскравих «Сувенірчиків», «Чердачні ляльки» та чудові «Ляльки на лопаточках».  

 Здивували високим рівнем майстерності рельєфи та скульптурні композиції зі скульптурного та розфарбованого «під бронзу» пластиліну, виконані у техніці, яка потребує неабиякої уваги, терпіння та старанності. А поруч – картини із пластиліну яскравих кольорів, справжні витвори дитячої фантазії!




Теплом і домашнім подихом зігрівають душу різноманітні вироби з кераміки, а оберігають їх веселі домовята та ляльки-мотанки на щастя з мішковини та сизалі.       


Притягують погляд елегантні та витончені картини в техніці декупаж та викладені блискучими кристалами, аплікації із тканини, дзеркальна мозаїка… і це далеко не все!             

Запрошуємо всіх бажаючих помилуватись красою майстерності наших юних умільців і побажати їм високих творчих злетів. 


 Фотографії Валентини Моісеєвої

Немає коментарів:

Дописати коментар