пʼятницю, 15 березня 2013 р.

"Море креативу" від юних майстрів!



Весною цього року вихованці гуртків і студій шкіл Комсомольського району представили кращі свої поробки з декоративно-прикладного мистецтва на щорічному міському конкурсі «Творчість. Фантазія. Мистецтво».


 Більшість із цих робіт можна побачити на вернісажі «Море креативу та багато позитиву», що проходить у відділі мистецтв з 13 по 17 березня.


На цей раз юні майстри вражали творчими роботами, виконаними в традиційних і добре знайомих техніках рукоділля: це і вишиті  хрестиком та атласними стрічками картини, і кумедні пошиті та зв’язані ляльки та іграшки, і аплікації та флористика, і плетені роботи з бісеру, а також виточені з м’яких порід дерева та розписані українськими орнаментами миски та інший посуд. 



Приємно, що творцями цих чудових робіт є не лише дівчата, які традиційно цікавляться рукоділлям, але й хлопці: так, наприклад, авторство декількох чудових вишитих картин належить саме представникам сильної статі! 




Кращі роботи стануть учасниками міської виставки, яка відбудеться наступного тижня в міському Палаці дитячої та юнацької творчості.


Фотографії Валентини Моісеєвої

Немає коментарів:

Дописати коментар