четвер, 13 квітня 2017 р.

Великодні прикраси своїми руками




З початком весни в Херсонській обласній бібліотеці для юнацтва ім.Б.Лавреньова вирує великодній настрій!

Так, завсідникам бібліотеки «Майстерня «Hand Made» відділу мистецтв пропонувала цікаві майстер-класи з виготовлення великодньої атрибутики.
Упродовж трьох днів, учні других класів ЗОШ № 55 мали можливість навчитися робити власноруч яскраві писанки з різноманітного матеріалу, будь-то папір, тканина, нитки, стрічки чи фетр.

 Уважно слухали дітлахи пояснення бібліотекаря відділу мистецтв, господині «Майстерні «Hand Made», Ольги Коваленко,  а потім ретельно, крок за кроком, повторювали та виготовляли власні маленькі шедеври.  Творчий процес закипів: тут і клеїли, й вирізали, й створювали композиції своїх писанок, як справжні дизайнери.

Хлопчики та дівчатка підійшли до процесу креативно: з одних й тих самих матеріалів створювали зовсім різні вироби. Усі писанки вийшли неповторні, яскраві та дуже красиві, жодної схожої не було!   
Писанкові прикраси, зроблені школярами, зовсім скоро, на Великдень, прикрасять оселю чи садочок біля будинка, та будуть для близьких безцінним подарунком. Адже дітки робили усе власноруч, з любов’ю та від щирого серця.
Задоволені результатами праці, з сяючими оченятами та усміхнені, наприкінці заходу усі учасники зробили фото на згадку.  
 Прощаючись, діти сказали, що неодмінно та неодноразово ще завітають до бібліотеки, як за цікавими книжками, так і на творчі майстер-класи.

Немає коментарів:

Дописати коментар