вівторок, 29 листопада 2016 р.

Медіастудія "Мистецтво у просторі і часі" запрошує

 Знайомство з культурологічною медіастудією «Мистецтво у просторі і часі» Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім.Б.Лавреньова, яка допомагає вивчати школярам Херсону художню культуру, відбулося в Олешківській гімназії. Бібліотекарі познайомили гімназистів з різними видами мистецтва, представленими у формі цікавих мультимедійних презентацій.
Культурологічна медіастудія – новий формат діяльності бібліотеки, спрямованої на допомогу у вивченні шкільного курсу “Художня культура”. Фахівцями відділу мистецтв  розроблено цикл уроків для учнів 9-11 класів з використанням можливостей книжкових фондів, ресурсів мережі Інтернет, комп’ютерних та мультимедійних технологій.

Заняття у медіастудії допомагають школярам сприймати різні види, жанри, стилі і напрями мистецтв, розвивати художній смак, знайомитись з роботами найвидатніших митців світу та кращими здобутками світової культури.

З великою цікавістю гімназисти дізналися про особливості таких видів мистецтва, як музика, яке вважається одним з найдавніших в історії людства, та кіномистецтво, що, навпаки, виникло та розвинулося на очах нині живучих поколінь. Кожен з учасників заходу знайшов для себе щось цікаве в представлених презентаціях: учні дивилися відеофрагменти, розповідали про свої улюблені жанри музики, найпопулярніші фільми. Тож, будемо чекати на нові мистецькі зустрічі.   




Немає коментарів:

Дописати коментар