середу, 16 листопада 2016 р.

На зустріч з «Маестро високої моди»



«Маестро високої моди» - таку назву мав захід, підготовлений працівниками відділу мистецтв Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім.Б.Лавреньова.
Одинадцятикласники ЗОШ № 54, яких запросили на рандеву з творцями моди, згадали, кого саме називають видатними кутюр’є сучасності – Коко Шанель, Ів Сен-Лоран, Карл Лагерфельд, Валентино, Джанні Версаче, та мали змогу переглянути невеличкі відеоісторії.
Із задоволенням та цікавістю учні роздивлялися, гортали та ділилися враженнями від книжок із підготовленої працівниками відділу полиці «Володарі стилю». Красиві та корисні видання з  fashion-тематики   допомогли здійснити екскурс в історію стилю, дізнатися про основні тенденції моди, розвинуті провідними дизайнерами сучасності.
Натхненні прикладом майстрів Haute Couture,  кожен з присутніх мав змогу почерпнути багато ідей з періодичних видань по шиттю та дизайну, які теж були представлені  відділом мистецтв на виставці.
Тож, час пролетів непомітно, наприкінці заходу молодь висловила бажання зустрітися знову та обговорити цікаві питання стилю і дизайну не тільки в світі високої моди а й в повсякденному  житті.  
 




Немає коментарів:

Дописати коментар