четвер, 3 березня 2016 р.

Жива історія нашого краю

Відділ мистецтв у межах Дня інформації «Мій край у всьому неповторний» провів краєзнавчі студії «Ми хочемо знати наш край», гостем яких став один з засновників та командорів Центра живої історії та реконструкції «Олешшя» Олексій Білецький.

Восьмикласники ЗОШ № 55 були здивовані і вражені жвавою та безпосередньою формою спілкування Олексія, а ще більше – його вмінням цікаво і невимушено донести ті речі, які здавалися їм нецікавими та нудними.


А ось виявилося, що історія рідного краю, всієї України – багата надзвичайними фактами, природа - унікальна і розмаїта, люди – талановиті та творчі. Треба лише вміти її з розумом подати. Саме цим й займається креативна молода група, об’єднана любов’ю до людей, що живуть на Херсонщині.

Олексій зупинився на таких напрямках роботи Центру,  як піші прогулянки несподіваними місцями Херсону, а ще розповів про одне з останніх напрацювань: фестиваль їжі «Тишо-тишо фест», який вже два рази проводився в Херсоні та викликав неабиякий ажіотаж не тільки в місті, але й поза його межами, та прийшовся до смаку городянам.  


Заінтриговані розповіддю, яскравими професійними відеороліками, рекламними буклетами центру, старшокласники дуже зацікавилися та висловили побажання обов’язково потрапити на наступний фест. І звісно, учні були дуже вдячні за цікаву розповідь Олексію.  


Доповнила захід і викладка літератури з фондів бібліотеки під назвою «Мій край у всьому неповторний».    





Відео створено "Центром туризма и приключений ХерсON"

Немає коментарів:

Дописати коментар