середу, 26 березня 2014 р.

Творчість, натхнення, талант!



У березні та квітні шанувальників краси та позитиву запрошуємо до відділу мистецтв на виставку робіт вихованців зразкової студії образотворчого мистецтва ХЦДЮТ «Творчість, натхнення, талант», в межах "ART-агенції "Дивоквіт".

Цього року, юні умільці вразили складними за композиційною побудовою та сюжетом, глибокими та змістовними роботами, виконаними в різних, часто змішаних, техніках: аплікації, ліпленні, декупажі, філіграні, батіку тощо.

З першого погляду закохав у себе відвідувачів начебто простий « український тин», нанизаний оберегами-віничками з сізалі. А на них чого тільки немає! Тут і «Господарська парочка» і «Добробут» і все їх хазяйство: « Півник» і «Корівник», «Мишенята»... 
Ці яскраві, стильні, креативні вироби зроблені не просто із солоного тіста, а виготовлені за авторською технологією викладача студії Вікторії Михайлівни Лисенко.

 Притягує погляд своєю незвичністю та оригінальним підходом вишуканий сад топіарій: «Дерево мрій», «Лимонне дерево», «Анісове дерево»….

Аплікації «Абстракція», «Декоративний кущ», «Мишки в пляс» поєднують, здавалось, несумісні техніки. А в результаті –  чудові вишукані картини.
 


Дивує глядачів легкість і майстерність у володінні скульптурним пластиліном і різноманітність його застосування вихованцями студії: це і серія масок - за допомогою пластиліна діти передали і «Загадковість» і «Чарівність» і «Геніальність» тощо.
А ще – на шахівниці вишикувалося справжнє шахове військо - колективна робота із скульптурного пластиліна. 
Роботи ж по ліпленню на пляшках склалися у справжній український пейзаж.


Зачаровують і елегантні картини в техніці декупаж та валянні, петриківський розпис на тарілках та глечиках і розмаїття м'яких іграшок…
І це ще не повний перелік дивовижних робіт.

 
Отже, чекаємо Вас у гості і запевняємо – не пошкодуєте!

Немає коментарів:

Дописати коментар