понеділок, 30 грудня 2013 р.

Різдвяна година «Зимова круговерть»



Напередодні різдвяно-новорічних свят у відділі мистецтв відбулася надзвичайна зустріч. Сама Снігова королева запросила до себе в гості юних учасників клубу по вивченню англійської мови  «Альбіон» Херсонського центру дитячої та юнацької творчості. Але її обійми були не таки холодні як у казці, а теплими та веселими, а різдвяна година, на яку завітали учні, обіцяла бути цікавою та захопливою! 

 Спочатку гості нашого відділу відправились вже у традиційну новорічну подорож країнами Європи. Разом з бібліотекарем Валентиною Моісеєвою, діти відвідали славетні європейські столиці, прикрашені до свят сяючими огнями, помилувалися чудовими ялинками, дізналися багато цікавого про традиції та звичаї святкування Різдва та Нового року у різних народів, послухали різдвяні пісні… І навіть поспівали самі, пригадавши наші колядки та щедрівки!


А потім почалися справжні веселощі, адже діти отримали справжній вибух конкурсів, вікторин, загадок, ігор та інших захопливих розваг. 

І, звісно, Снігова королева – бібліотекар Ольга Коваленко – не залишила учасників веселих змагань без солодких призів, для них була приготована ціла ялинка з шоколадних цукерок та інші солодощі!


Але головним призом для усіх учасників заходу у цей зимовий вечір став отриманий заряд позитивного настрою та фото біля ялинки на згадку!   
Фотографії Валентини Моісеєвої

Немає коментарів:

Дописати коментар