четвер, 26 грудня 2013 р.

Онлайн-конференція для творчої молоді



В межах обласного краєзнавчого інтернет-проекта «Херсонщини достойні імена», 24 грудня відбулася онлайн-конференція під назвою «Майбутнє – за молоддю», присвячена 70-річчю утворення Херсонської області. Онлайн-зустріч транслювалася на Всеукраїнському медіа-каналі Ukraine Social Community.

Ця зустріч в онлайн-просторі об’єднала молодь Херсона, Велико-Олександрівського, Іванівського та Скадовського районів, творчу діяльність яких підтримують та організовують юнацькі структурні підрозділи бібліотек області.


Відділ мистецтв нашої бібліотеки знайомив колег із ART-агенцією «Дивоквіт» та молодими майстринями Іриною Сергеєвою та Поліною Кізенко, їх творчістю, а самі майстрині поділилися секретами творчості, досягненнями та планами на майбутнє.



І творчій молоді, і іншим учасникам конференції було дуже цікаво почути про пошук себе серед безлічі технік і напрямків прикладного мистецтва молодої вчительки зі Скадовська Анастасії Шушковської. Вразив усіх присутніх і високий рівень професіоналізму та авторитету серед однодумців та колег не лише в Україні, а й за її межами, єдиного в області народного колективу – фотоклубу «Парус», який працює в Скадовську.

А ось юну аудиторію – восьмикласниць ЗНЗ № 55, присутніх у херсонській студії, зацікавив репертуар аматорського театру-студії «Болеро» з  Великої Олександрівки та розповідь керівника і режисера Андрія Богуна про участь колективу у різноманітних творчих конкурсах та фестивалях.

У свою чергу, юні поети з Іванівки, що також приймали участь у конференції, познайомили онлайн-аудиторію зі своїми першими збірочками поезії.

 Нам було цікаво познайомитись та поспілкуватися з різноплановою та креативною молоддю нашого краю. Сподіваймось, що спілкування продовжиться і надалі!

Немає коментарів:

Дописати коментар