пʼятницю, 18 жовтня 2013 р.

Перед стартом у професію



Мотиви, що спонукають людину обрати ту чи іншу професію, можуть бути різними: іноді це престижність чи популярність професії, іноді –приклад друзів та рідних.  Керуючись емоціями чи порадами, молоді не завжди вдається зробити вірний вибір у сучасному професійному різноманітті, тож, як ніколи, старшокласникам потрібні знання про особливості  різних професій, про вимоги до спеціалістів та умови оволодіння тими чи іншими знаннями та навичками.

Саме з метою допомогти у непростому питанні вибору професії, у рамках Дня інформації «Перед стартом у професію», відділ мистецтв ініціював цікавий і водночас потрібний для молоді захід - імідж-коктейль «Нові грані знайомих професій», на який були запрошені учні 10 класу ЗОШ № 55.

Як знайти свій стиль, створити образ успішної людини, підкреслити риси зовнішності і замаскувати недоліки, а також як опанувати професією візажиста та консультанта, розповіла гостя зустрічі – перший лідер компанії «Mary Kay» Галина Василівна Бурмистенко.


У легкій та невимушеній формі спілкування зі старшокласниками, Галина Василівна розповіла про свій шлях у цю професію, про складності та професійні переваги роботи консультанта-візажиста, а також про компанію, в якій вона працює. Особливо цікавими для дівчаток виявилися поради професіонала про те, що догляд за обличчям набагато важливіший за яскравий макіяж, а хлопців здивувала інформація, що обличчя чоловіків теж потребує захисту та догляду. 

Галина Василівна звернула увагу молодих людей, що, працюючи консультантом у такій компанії як «Mary Kay», вони можуть отримати навички відразу з декількох професій – консультанта, візажиста, косметолога, економіста, а також розвинути власні організаторські, комунікативні та лідерські навички, познайомитись з великою кількістю людей та навіть помандрувати світом! А крім того, працювати консультантом можна навіть навчаючись в інституті чи університеті. 

Наприкінці зустрічі учні мали змогу роздивитись продукцію, з якою працює консультант, задати свої питання та отримати вичерпні відповіді від професіонала. Тож, сподіваємось, що почута інформація буде корисною у майбутньому професійному самовизначенні юнаків, а поради по догляду за зовнішністю допоможуть їм бути здоровими, красивими та успішними.




Немає коментарів:

Дописати коментар