вівторок, 26 травня 2020 р.

Галерея настрою

#Лавреньовка_в_умовах_карантину. ХОБЮ ім.Б. Лавреньова пропонує #ЗалишайсяВдома


Доброго дня!
Сьогодні ми відкриваємо рубрику на нашому блозі: «Галерея настрою» де будемо ділитися з вами позитивними емоціями, цікавими інформаціями та корисними порадами. Тут ви можете отримати візуальну розрядку та естетичну насолоду! Адже гарний настрій з позитивом — це запорука вдалого дня!

Як бути в гарному настрої якщо за вікном йде дощ?
Шум дощу — це особливі звуки. Це чарівна мелодія, написана самою природою. Музика, яку хочеться слухати вічно. Особливо він прекрасний у травні. Зазвичай такому дощу усі раді. Природа набирається сил і готується до літа.
Завжди захоплюють художники, на чиїх роботах якимось незбагненним чином зображений настрій природи: світ, якийсь маленький, який живе власним життям, світ, що дихає... У нього віриш, його чуєш, його відчуваєш і спостерігаєш.
А вже зобразити цей настрій у русі — просто за гранню фантастики! Намалювати дощ — непросте завдання. І одної парасольки тут явно буде недостатньо.
Дощ і сам — справжній художник! Одним мазком він змінює настрій картини, яку ми спостерігаємо з наших вікон. А найчастіше ми самі стаємо справжніми учасниками цих чарівних полотен ...
Здається, дивлячись на них, можна відчути запах мокрої трави, почути звуки крапель, що падають на листя  і відчути всю свіжість оновлення природи!
Милуймося красою природи під час дощу!





Немає коментарів:

Дописати коментар