пʼятницю, 15 травня 2020 р.

Майстер клас "Намисто з тканини"



#Лавреньовка_в_умовах_карантину#ЗалишайсяВдома та разом з майстерньою «Hand made», відділа мистецтв ХОБЮ ім. Б. А. Лавреньова 


Спробуйте зробити гарне, текстильне «Намисто з тканини» своїми руками.
Цей аксесуар - відмінна прикраса для дівчат і жінок будь-якого віку. Намиста з тканини чудово виглядають з простими однотонними майками і сукнями, вигідно підкреслюють зону декольте. Ця прикраса може бути яскравою і квітчастою, та особливо гарним виглядатиме влітку; а можна вибрати для нього і приглушені кольори – тоді намиста підійдуть для повсякденного носіння.
Техніка виготовлення бус з довільних шматочків тканини носить назву - фріформ. У перекладі з англійської означає - вільна техніка, довільна форма. Пояснюється це тим, що в кожному конкретному випадку форма намистини, а, отже, і всього виробу буде настільки різною, що утворюються найрізноманітніші стилі.

А техніка «жмуріння» — це коли в процесі роботи, намистини з тканини доводиться «м'яти». 
Для таких прикрас краще брати натуральну тканину – це допоможе зробити їх більш довговічними. Зшивати бавовну або льон набагато зручніше, ніж возитися з синтетикою. До речі, ці прикраси високо цінуються. Зараз вони популярні, а тому навчитися самостійно робити такі намиста буде не зайвим.



Отже, переходимо за посиланням https://unalib.ks.ua/clubs-and-associations.httm


Немає коментарів:

Дописати коментар