вівторок, 3 листопада 2020 р.

Методичний кейс для бібліотекарів закладів освіти

#Лавреньовка_в_умовах_карантину пропонує...
Наприкінці жовтня фахівці Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б.А.Лавреньова на запрошення Херсонської академії неперервної освіти завітали до слухачів курсів з підвищення кваліфікації – бібліотекарів закладів освіти, щоб поділитися творчими знахідками і напрацюваннями.
Головний бібліотекар відділу мистецтв Ольга Коваленко познайомила присутніх з досвідом організації інтелектуального пізнавального та активного дозвілля в бібліотеці, зупинившись більш детально на проєктах «ФБР», «Майстерня Handmade», «КлубОК».
Завідувачка сектору соціокультурної діяльності Лариса Баєва розповіла про екскурсійне бюро «На семи балках», яке віднедавна почало працювати в бібліотеці і користується популярністю як у місцевих любителів історії нашого міста, так і гостей Херсона.
Провідний бібліотекар читальної зали Ольга Стародубцева ділилась досвідом роботи бібліотеки з формування екологічної компетентності здобувачів освіти. Вчителі і бібліотекарі разом намагались з’ясувати, як краще запровадити в навчальний процес основи екологічного виховання.
Зацікавила бібліотекарів пропозиція проводити бібліотечні заходи для учнів онлайн за допомогою технологій Zoom.

Немає коментарів:

Дописати коментар