вівторок, 3 листопада 2020 р.

Осінні канікули у бібліотеці

#Лавреньовка_в_умовах_карантину пропонує...
Осінні канікули у бібліотеці. Канікули були короткі, але яскраві для дітей, які відвідали «Осінній KIDSTIME», студія, що діє при ХОБЮ ім.Б.Лавреньова.
Допомогти зайнятим батькам організувати дозвілля їхніх дітей на час канікул взяли на себе відповідальність бібліотекарі Лавреньовки. Це були дні спільної творчості і спільних інтересів дітей і дорослих. Кожен день перебування у таборі мав свою тематику і цікаве змістовне наповнення. У «Мультяшний понеділок» дивились мультфільм «Книга життя» та стали учасниками вікторини «Зустріч з героями казок». Ігровий вівторок був гамірним від різноманітних рухливих ігор.
«Креативна середа» здивувала майстер-класом з виготовлення «страшенно кумедного» гарбузика з фетру.
«Цікавий четвер» та «Пізнавальна п'ятниця» вразили цікавинками та можливістю спробувати себе у ролі редактора нового креативного журналу.
Крім цього огляд виставки «Творчий бум», знайомство з відділами бібліотеки, перегляд цікавих книжок та періодики. Тож без перебільшення можна сказати, що осінні канікули для наших відвідувачив виявились не тільки розвагами та відпочинком, а ще й змістовними, чудовими мандрами книжковими світами.

Немає коментарів:

Дописати коментар