четвер, 19 листопада 2020 р.

Оригінальне рукоділля

#Лавреньовка_в_умовах_карантину пропонує...
У відділі мистецтв Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б.А.Лавреньова відкрилась виставка незвичайних та оригінальних робіт Олени Мельник «Творчість доступна кожному».
Креативність та вміле використання, здавалось, зовсім не придатних для творчості підручних матеріалів Олени вражає.
Адже матеріалом для її робіт слугували звичайні штукатурка, шпаклівка, газети, гіпсокартон та безліч всякої всячини для рукоділля, яка завжди знайдеться у господарстві кожної жінки.
Насамперед, притягують увагу фоторамки, виготовлені в техніці скрапбу́кінг та оригінальні альбоми-скриньки для новонароджених з дорогими для кожної мами пам’ятними дрібничками, які стануть своєрідним оформленням сімейних історій… До вподоби відвідувачів і «ключниці» – навіть, на думку не спадає, що виготовлені вони зі звичайних газетних трубочок та гіпсокартону. А поруч вражають квіти зі штукатурки та замок-світильник із пластикових пляшок та лотків для яєць.
І, звичайно ж, милують око, годинники – їх на виставці багато і зроблені вони з різноманітних матеріалів, і на будь-який смак: і в техніці декупаж, і скрапбукінг, колажі з використанням шпаклівки і штукатурки…
Невтомна рукодільниця демонструє і свої прикраси : сережки із бісеру, квітів в ебоксидній смолі. Креативність, політ фантазії Олени вражає: їй все цікаво - їй хочеться спробувати все і відразу. Відрадно, що для цього є і час, і бажання. А ще – безмежні можливості Інтернета, який і підштовхнув нашу землячку до рукоділля.
Тож, запрошуємо до знайомства з цікавою виставкою – можливо її перегляд стане стимулом для заняття творчістю і для вас!

1 коментар:

  1. З задоволенням відвідала ваш сайт.
    Знайшла багато цікавого, порівняла з роботою нашої системи, дещо взяла для впровадження в роботу наших бібліотек.
    Так тримати, бажаю творчих успіхів і багато гарних, постійних користувачів. Директор ЦБС Ткаченко Н.Г.
    https://mamabook.com.ua/kartochky-domana-yly-chemu-mozhno-nauchyt-rebenka-za-30-sekund/

    ВідповістиВидалити