вівторок, 4 вересня 2018 р.

Привітання навчально-виховного об’єднання «Хабад» з 25-річчям!



Вітаємо велику і дружню родину Недержавного навчально-виховного об’єднання «Хабад» з 25-річчям!
 Школа - це не тільки стіни. Насамперед, це - дух, пам'ять, традиції, наступність поколінь. Це педагоги: і ті, хто щодня переступають поріг, сіючи зерна доброго, розумного, вічного і ті, кого вже немає сьогодні, але завжди живуть вони у пам'яті учнів, колег, і вчителі – ветерани праці, для яких найвища нагорода в житті - успіхи колишніх вихованців, їх щирі слова подяки. 
Ваша школа має не тільки багате минуле, творче сучасне, а й широкі перспективи розвитку у майбутньому. Впевненість у завтрашньому дні грунтується на високому професіоналізмі вчительського колективу, багаторічних традиціях, сучасних методиках виховання, тісній співпраці з випускниками й батьками. Вашій улюбленій школі 25 років! Сьогодні  Ви ювіляри! І першокласники, і теперішні учні, і ті, хто вже залишив стіни рідної школи. Це не звичайний ювілей, а ювілей домівки поколінь!
Нехай вікна Вашої школи завжди світяться турботою і щастям дитинства, бо тут живе дух навчання, творчості, таланту і радості. В радість, на радість, разом із радістю, що неодмінно граничить з творчістю, добром, любов’ю  продовжуйте  творити історію Вашої школи – цей вічний процес Учіння. Нехай нова вода часу, що летить, несе з собою все випадкове, необов’язкове, залишаючи Вічне, Добре, Мудре!
З вдячністю за давню і тісну співпрацю, колектив Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва  ім. Б. Лавреньова.

Немає коментарів:

Дописати коментар