четвер, 7 грудня 2017 р.

Танцюють усі: вивчаємо мистецтво разом!



Заняття в культурологічній медіастудії «Мистецтво у просторі і часі» - це завжди поєднання цікавого з корисним, знайомство з новим та відкриття кращих надбань світової культури. Тож не дивно, що учні із задоволенням відвідують відділ мистецтв Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім.Б.Лавреньова, особливо якщо запропонована тема для вивчення така незвична – мистецтво танцю.
З недавнього часу програму з мистецтва почали вивчати учні шостих та сьомих класів, саме для них, у відповідності до віку наших нових відвідувачів, була підготовлена відеомистецька презентація «Магія танцю».
За декілька днів бібліотеку відвідали учні 6-А, 6-Б, 6-В, 7-А, 7-Б, 7-В класів ЗНЗ № 55, разом з небайдужим та талановитим педагогом Тамарою Григорівною Драловою.


Учні із задоволенням поринули у світ танцю: магія балету та яскраві костюми, хореографія різних країн світу та різних часів, танці народні, бальні, історичні…     
За сорок п’ять хвилин уроку школярі зрозуміли, що вивчати мистецтво – дуже захопливе заняття. А бібліотека завжди буде їм у цьому вірним помічником.


Немає коментарів:

Дописати коментар