пʼятницю, 11 грудня 2015 р.

Нові зустрічі у "Культурологічній медіастудії"



Культурологічну медіастудію «Мистецтво у просторі і часі», що працює у відділі мистецтв Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б.Лавреньова,  вже понад п’ять років з задоволенням відвідують старшокласники шкіл міста Херсона. Вивчати художню культуру у загальноосвітніх закладах почали не так давно, але вихованці Херсонського Таврійського ліцею мистецтв, в гостях у яких вже вдруге побувала наша медіастудія, вивчають цей предмет поглиблено та детально. 


Цього разу учні 9-11 класів дивилися відеомистецьку презентацію, присвячену українському живопису ХІХ ст., яку ліцеїстам презентували бібліотекарі Валентина Моісеєва та Юлія Тер-Давлатян.

Із великою цікавістю юнаки познайомилися з особливостями українського живопису, уважно роздивлялися найвідоміші живописні шедеври того часу, звернули увагу на найхарактерніші риси, за якими легко впізнати витвори романтичного чи реалістичного малярського мистецтва. 
А ще – дізналися багато цікавого про знаних та маловідомих українських художників, та тих митців, чия творчість пов’язана з Україною.

Тож, сподіваємось на нові зустрічі у культурологічній медіастудії, та вивчаймо художню культуру разом!

Немає коментарів:

Дописати коментар