четвер, 25 грудня 2014 р.

Арт-парад книжкових новинок


Відділ мистецтв Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім.Б.Лавреньова напередодні Новорічних свят порадував своїх читачів виставкою книжкових новинок. 
Приємно, що у такий непростий для країни час, знаходяться кошти для поповнення фондів бібліотеки новими надходженнями! Це дійсно щедрий подарунок для наших відвідувачів, адже книжки на виставці - на всі смаки і для різних категорій читачів. 
 Студенти та викладачі навчальних закладів мистецького спрямування нарешті отримали цінні підручники з акторської майстерності: як за всесвітньо відомою методикою К.С.Станіславського, так і за унікальною технікою славетного американського викладача акторського мистецтва Івани Чаббак. А безперечними помічниками у професійному зростанні та джерелом дизайнерських ідей стануть прекрасно ілюстровані "розумні" книги-альбоми з дизайну та архітектури. 
Знавці та шанувальники фешн-індустрії одержали надійних помічників з інтенсивного курсу по моді і стилю, а музичні фанати - виняткову можливість познайомитись з першою виданою російською мовою ілюстрованою біографією Майкла Джексона. 
Несподівані зустрічі і відкриття чекають на всіх, хто захоплюється образотворчим мистецтвом, у книгах з історії живопису. 
А для тих, хто робить перші кроки в осягненні азів малювання, виставка пропонує серію книг з різних жанрів та технік. 
Але справжню насолоду і безмежний простір для фантазії та творчості бібліотекарі підготували для майстринь-рукодільниць. На них чекають книги різноманітних відомих і зовсім непередбачуваних технік з сучасних матеріалів і звичайних речей. 
Дійсно, світ мистецтва багатий, винятковий та неперевершений. Тож, запрошуємо всіх бажаючих зануритися у вир прекрасного, відвідавши нашу книжкову виставку. 






Немає коментарів:

Дописати коментар