вівторок, 17 червня 2014 р.

Свято під назвою канікули!


Нарешті прийшло літо та почалися такі довгоочікувані канікули! Це майже 100 днів, коли можна відпочивати, гуляти, грати, зустрічатися з друзями, мандрувати.

А ще можна читати скільки хочешь улюблені книжки! Тож, навіть під час канікул завжди є привід заглянути до бібліотеки - дізнатися про нові книжки, зустрітися з друзями, поразважатися. 

Саме так і зробили вихованці клуба «Альбіон»,  які провели своє підсумкове засідання у стінах бібліотеки. Під гімн «Ми діти сонця» гуртківці переглянули презентацію, присвячену літнім канікулам та розвагам, згадали приємні моменти, подивившись фотозвіт керівника клубу Наталії Костіної, а гуртківці-випускники залишили свої автографи на емблемі клубу та отримали свідоцтва та солодкі призи під бурні оплески присутніх. 

Після таких зворушливих подій наступив час розваг! Бібліотекар відділу мистецтв Ольга Коваленко запропонувала аудиторії розмаїття розваг, пізнавальних та ігрових конкурсів, в яких діти проявили відмінні знання та кмітливість. Гарний літній настрій після цієї зустрічі залишився в дітей надовго!


А ось учні шкіл № 1, 54 та 11 Шуменського мікрорайону, які під час канікул відпочивали у шкільних таборах, відвідали такі розважальні програми у нашій бібліотеці, як «Свято на ім’я дитинство», «Без 5 хвилин всезнайка», музичний мікс «У ритмі часу», «Подорож до країни Мультляндія» ті інші.  

Веселу атмосферу та гарний настрій подарувала дітлахам казкова Баба-Яга, яка неочікуване з’явилася на порозі бібліотеки та засипала присутніх скоромовками та загадками.

Хлопчаки та дівчатка із задоволенням приймали участь у конкурсах і вікторинах від бібліотечної Ягусі.
А на завершення «чудова сімка» бажаючих проявила значну акторську майстерність у постановці дуже смішної казки «Ріпка на новий лад»!


Отже, бібліорозваги не залишили байдужими нікого з гостей, тож, бажаємо усім гарних літніх канікул і с нетерпінням чекаємо на нові зустрічі!  

Немає коментарів:

Дописати коментар