четвер, 8 травня 2014 р.

Увічнено назабутнє...




Все далі від нас страшний подих Великої Вітчизняної Війни...


З десятиліттями, що минули, стирається з пам’яті жах пережитого людьми, але й зараз, коли живих учасників тих подій залишилося зовсім мало, про Вітчизняну війну пишуть, розмірковують, знімають фільми.

В цьому році до Дня Перемоги відділ мистецтв підготував для своїх читачів календар пам’яті «Увічнено незабутнє»  та відеорепортаж «Той травень в пам’яті людській…» присвячений фільмам про Велику Вітчизняну.


На захід були запрошені учні 9-А класу ЗОШ №54, усі разом вони переглянули фрагменти таких картин, як: «Они сражались за родину», «В бой идут одни «старики», «Аты-баты шли солдаты», «Иди и смотри», «Мы из будущего», «Сталинград».


В першу чергу, ці фільми - дань пам’яті людям, які загинули за свою Батьківщину та рідних. Фільми, в яких йде мова про честь та патріотизм наших дідів та прадідів.


  Кадр за кадром, молодь все більше відчувала настрій тогочасних подій… Адже саме сьогодні, в тривожні для України часи, молоде покоління по-справжньому розуміє, що мирне небо над нами – це не даність і так не було завжди, і у наших силах зробити наше майбутнє і майбутнє наших дітей мирним. 
 Війна не повинна повторитись ніколи! Тож, молодь повинна знати, якою ціною була завойована Перемога, і завжди пам’ятати тих, хто пролив свою кров за свободу майбутніх поколінь.

Немає коментарів:

Дописати коментар