середу, 24 березня 2021 р.

Строката мозаїка творчості юних

 У відділі мистецтв Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б.А. Лавреньова відкрилась виставка робіт учнів шкіл і студій Корабельного району «Строката мозаїка творчості юних» - учасників щорічного міського конкурсу «Творчість. Фантазія. Мистецтво».  І, як завжди, роботи юних умільців вражають розмаїттям креативності, фантазії та майстерності.

Роботи і зовсім юних майстрів-початківців, і старшокласників, які займаються на уроках, в шкільних гуртках та зразковій студії образотворчого мистецтва Херсонського центру дитячої та юнацької творчості нашого району, справді дивують різноманітними техніками рукоділля, поєднанням підручних та природних матеріалів з сучасними технологіями, які дають вражаючі результати та дивують красою, зачаровують простотою та оригінальністю рішень.

  Не можливо відірвати погляд від кожної роботи: чи то барвисті картини батику, чи колажі, що поєднують технологію левкас зі звичайною шпаклівкою… А яка чудова колекція робіт з живопису вовною!

 Багато на виставці колажів із природних матеріалів, шкіри, легкого( повітряного пластиліну).  Майстерність картин вишитих стрічками, бісером, муліне настільки висока, що вони стануть окрасою будь-якого інтер’єру.

Милують око і ляльки, які прикрашають полиці виставки гарним вбранням, яскравими фарбами та різними матеріалами, із яких виготовлені. Вироби з дерева, джгута, фоамірану, фетру… - це все потрібно побачити, відчути політ творчості і фантазії, втілений талановитими руками нашої юні в довершені вироби.

  Тож, незважаючи ні на що, одягайте маску і завітайте до бібліотеки – отримайте насолоду і заряд оптимізму від цієї краси! Виставка працюватиме до 15 квітня. Запрошуємо!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар