понеділок, 22 березня 2021 р.

Майстер клас «Кавова кішка»

Початок весни, місяць березень – це свято «наших» котів. А у світі практично немає людей, байдужих до котів. Любов та прихильність до пухнастиків настільки велика, що у них обов’язково мало з’явитися таке свято як Всесвітній день котів. Тому існує воно  з 2002 року, ініціатором створення  якого є Міжнародний фонд Animal Welfare , не дивлячись на те, що в різних країнах різні дати цього святкування.

Популярність свята пояснюється тим, що коти споконвіку були найпопулярнішими домашніми улюбленцями людини. Приблизно 80% всіх жителів планети тримають домашніх тварин, і більше половини обрали саме котів.

От і родини спілки багатодітних сімей та сімей з дітьми «Єдина родина»(голова Ніна Сорокіна), що полюбляють хвостатих улюбленців, завітали до Херсонської обласної  бібліотеки для юнацтва ім.Б.Лавреньова на майстер клас «Кавова кішка».


Не відкрию секрету, якщо скажу, що зі шпагату і кавових зерен виходять оригінальні сувеніри, наприклад - магніти на холодильник. Такого ароматного кота і робили для себе, а може в подарунок «дівчата» спілки з юною шанувальницею наших майстер класів Тетянкою, який підготували у відділі мистецтв бібліотеки.
Такі вироби з кавових зерен своїми руками не тільки радують око, але і приємно пахнуть кавою. Ці маленькі дрібниці прикрашають наше життя, дарують гарний настрій, і покращують атмосферу в домі. Майстер-клас не вимагає великих матеріальних витрат , але цікавий і довго буде зберігати свій приємний аромат.
Несподіваний візит пана Андрія Сидоренка, депутата Херсонської міської ради, зі смачним подарунком «родині» до кави, став для всіх приємним сюрпризом. Присутні хвалилися своїми поробками, задавали особисті питання, та розповідали про свої проекти та плани у співпраці бібліотеки і спілки. Маємо надію на допомогу та вирішення деяких питань  від нашого гостя.
В теплій, сімейній  атмосфері, з приємними сюрпризами, чаюванням та фотосесією час пролетів непомітно. А зроблені «Кавові котики» займуть свої місця на холодильниках.

Немає коментарів:

Дописати коментар