вівторок, 20 серпня 2024 р.

Мальовнича моя Україна!

Війна навчила українців цінувати те, що ми маємо. А маємо ми так багато всього прекрасного та поки що незвіданого! В Україні є безліч цікавих та мальовничих місць — величезні скелі та печери, каньйони та озера — блакитні, білі і, навіть, рожеві. Ми живемо в дивовижно красивій країні! 

В Україні безліч чудових місць, якими можна милуватися, захоплюватися; завмирати від подиву при погляді на незвичайні творіння природи. І ловити цю красу в об'єктив фотоапарата. Фахівці відділу мистецтв Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва підготували для користувачів бібліотеки та соцмереж огляд унікальних природних пам'яток України — відеомандрівку “Мальовнича моя Україна!”.

В ній зібрано  фотографії з різних регіонів України, щоб показати, наскільки різною і красивою є наша країна. Подорож розпочинається на заході країни  — з величавих Карпат.  Високогірні озера, водоспади, гірські річки, ліси і полонини – багатство і краса тутешньої природи вражають. 



Річка серед скельних берегів – поєднання двох стихій породжує воістину неземну красу каньйонів: Дністровський — на заході країни, Буцький — в центральній частині, а на півдні — Актівський каньйон.



Переглянувши відео, ви дізнаєтесь, де в Україні знаходяться природні долини квітів — нарцисів, тюльпанів, і, навіть, орхідей!

Завершується наша подорож на півдні — оглядом яскравих краєвидів рідної Херсонщини та Криму. Нині заповідні місця півдня України окуповані ворогом і страждають від пожеж та безчинств російської армії, але фото зберегли для нас неповторну красу рідного краю.


Тож, запрошуємо до перегляду відео “Мальовнича моя Україна!”

Немає коментарів:

Дописати коментар