понеділок, 20 вересня 2021 р.

Модна лавка

На початку ХХ століття жіноча мода стала стрімко мінятися. Революційна епоха торкнулася і одягу. Це демонструвала книжкова виствавка «Багатогранний світ моди ХХ століття». 
Трендом тих років були хороші головні убори, стильні сукні, приталені пальта, вишукані парасольки. Мода того часу і смак наших прабабусь і прапрабабусь сформували настільки гарний стиль, який був, і є актуальним і сьогодні.

На День міста, локація «Модна лавка» відділу мистецтв представила краєзнавчий вернісаж «Городянка. Херсон ХХ століття» де рулили Капелюшки!

Ще сто років тому, пані та панове не могли з’явитися на вулиці без капелюха.

У першій половині ХХ століття, мода на головні убори змінювалася дуже часто. Цей аксесуар пережив безліч перевтілень, і останні значні, мабуть, відбулися на початку 20 століття – епоху зародження великих модних будинків і технічного прогресу.  Сьогодні носити капелюх – це знову стильно.

Створити власний головний убір в стилі ретро було дуже легко, завдяки майстер-класу від «городянки» Ольги Коваленко. За допомогою різноманітного декору – квіточок, бусин, пір’інок, за мережива та  стрічок бажаючи створювали грайливі і кокетливі капелюшки. Зі своїми власноруч зробленими  аксесуарами всі фотографувалися біля цікавих фотозон.



 

Немає коментарів:

Дописати коментар