середу, 21 квітня 2021 р.

Театр і книга - вічний діалог

#ТМК2021Лавреньовка #гайда_читати #заходи_онлайн

#Лавреньовка_в_умовах_карантину

Другий день «Тижня молодіжної книги» був приємним на зустрічі. І бібліотека, стала осередком неформального спілкування молоді з запрошеними гостями через соціальну мережу Facebook.

До відділу мистецтв бібліотеки завітали гарні, молоді і талановиті дівчата з Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Миколи Куліша, керівниця літературно-драматичної частини театру, поетеса та організаторка низки письменницько - музичних заходів та конкурсів Альона Мовчан, та переможниця міжнародного театрального фестивалю «Мельпомена Таврії», акторка театру Ангеліна Павлюк.

Спілкувалися навколо теми «Театр і книга - вічний діалог». Дівчата жваво відповідали на запитання, розповідали про свою роботу в театрі та ділились своїм ставленням до книг. Розповідали про створену при театрі «Студію 18+» яка орієнтована на  сучасну драматургію, і в якій молодь грають самих себе, відшліфовуя свою майстерність, та як, глядач, здебільшого юна аудиторія, сприймає результат їх творчих зусиль.

Наприкінці, наші чарівні гості порадили не боятися змін та сміливо йти за своєю мрією. А глядачам, без перебільшення, дослухатися до кожного слова, відкриваючи для себе інший бік театрального життя, пізнаючи його таким, яке воно є насправді, без прикрас, вигадок та мрій. А також запросили молодь до театру, та постійно знайомитися з надбаннями театральної культури нашого міста. В свою чергу працівники бібліотеки побажали дівчатам нових проектів, креативних ідей та творчих злетів.

Немає коментарів:

Дописати коментар