понеділок, 29 жовтня 2018 р.

Весела туса від мадам Таро


Традиції святкування Хеллоувіна все активніше переймаються нашою молоддю, тож, восени, більшість дітей з нетерпінням чекає 31 жовтня, щоб побешкетувати і розважитися. 

С початком осінніх канікул Херсонська обласна бібліотека для юнацтва ім. Б. Лавреньова разом з вихованцями клубу з вивчення англійської мови "Альбіон" Херсонського центру дитячої та юнацької творчості (керівник – Наталія Костіна) та учнями 5-Б класу гімназії №1, влаштували «веселу тусу», адже це унікальна можливість втілити у реальність щось фантастичне, веселе й магічне.

За традиціями Хеллоувіна, в ці дні приміщення бібліотеки прикрашають символи цього свята: насамперед гарбуз, а ще -  павутиння, скелети, свічки, різні магічні атрибути. Хол, читальну залу та відділ мистецтв заполонили кажани, чорні кішки та коти, мумії і відьми. 
Все це зібрано в магічну яскраву  фотозону для відвідувачів, яку власноруч виготовили бібліотекарі Ольга Коваленко, Ольга Стародубцева та Вікторія  Рудякова. 


Бібліотекарі в ролі чарівних гадалки та відьмочки створили веселу атмосферу та хороший настрій всім учасникам, які теж прийшли в страхітливих масках і костюмах. А художник Наталія Геліна довершувала образи гостей страшенно веселим та трошки жахливим фейс-артом.






Присутні отримали передбачення на канікули від мадам гадалки, розкривали таємниці
відьомської скриньки, брали участь у моторошних конкурсах та іграх «Гарбузовий боулінг», «Повітряний гарбуз», готували «їжу чаклунам», проходили «Портал жахіть»,  складали тематичні тексти листівок, демонстрували своє вбрання, слухали про історію та поширення свята в усіх англомовних країнах, дізналися легенди про дядька Джека, про сезони темряви і світла. 
Взагалі, тусили цікаво і весело, з призами та цукерками.


Канікули розпочалися!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар