понеділок, 11 червня 2018 р.

БІБЛІОТЕЧНЕ ЛІТО триває!



Літо – це наче велика перерва для школярів, коли хочеться багато розваг та веселощів, тож, Херсонська  обласна бібліотека для юнацтва ім. Б. Лавреньова заповнює літній час для своїх відвідувачів низкою розважальних заходів, присвячених святу дитинства, під гаслом «Пізнаємо у забаві світ веселий і цікавий».
Так, 7 червня бібліотека радо зустрічала вихованців Киселівської ЗОШ, а 8 червня свято продовжилось вже для членів «Єдиної родини», за підтримки громадської організації «Українське Об’єднання Патріотів», яка піклується та допомагає багатодітним родинам. 
Аніматори-бібліотекари в образах веселів клоунів Кльопи, Кнопи та їх чарівної подружки Міні–Маус, «закружляли» дітвору на каруселі із забав та різноманітних розваг. Конкурси  «Тунель», «Переправа», «Чарівні кільця» та інші дуже сподобалися малечі та дорослим! А потім всі разом розгадували загадки, загадували бажання, танцювали, та, навіть організували акторський майстер-клас по казці «Ріпка» на новий лад. Участь у веселощах приймали усі бажаючі.

  За проявлені знання, ініціативу, кмітливість та активність, учасники заходу отримали яскраві кульки та солодкі призи, та звісно гарний настрій!
БІБЛІОТЕЧНЕ ЛІТО триває, приєднуйтесь! 

Немає коментарів:

Дописати коментар