четвер, 5 квітня 2018 р.

"Писанковий сад" для херсонців



Вже втретє долучається Херсонська обласна бібліотека для юнацтва ім. Б.Лавреньова до Великодньої культурно-мистецької акції «Писанковий сад», яка цього року проводилась 5 квітня у Потьомкінському сквері міста Херсона.


За доброю традицією, дерева у сквері прикрашалися писанками, крашанками, паперовими пташками, квітами, різнокольоровими стрічками та іншими виробами великодньої тематики, а усіх присутніх на акції радували яскраві виставки та ярмарок декоративно-прикладного мистецтва, великодня сувенірна продукція та солодощі.


Захід супроводжувався концертною програмою за участю колективів закладів культури міста та області, студентів Херсонського музичного училища та училища культури. 
Крім того, на території скверу відбулося багато майстер-класів з писанкарства та виготовлення великодньої сувенірної продукції, а майстри та художники Херсону та області представили свої творчі роботи на конкурс «Великодній барвограй».

 



Прикрашений у святкове вбрання, центральний сквер міста перетворився на справжній казковий сад, даруючи чудовий весняний настрій усім мешканцям  та гостям Херсону!  


Немає коментарів:

Дописати коментар