середу, 25 квітня 2018 р.

Розквітнув книжковий сад!



Справжній книжковий сад розквітнув на галявині біля бібліотеки - так креативно привітали працівники відділу мистецтв учасників відкриття Тижня молодіжної книги 2018 «Читання – твій вибір»,  старшокласників ЗОШ №54. 


Для юні та всіх бажаючих, бібліотекарі підготували яскраву квіткову фотозону, адже бібліотека – це не тільки скарбниця книг, а й осередок, де читачі можуть проявити свої таланти, творчість, здібності, знайти підтримку і однодумців. Учні із задоволенням фотографувалися та робили селфі біля величезних кольорових квітів, якими було прикрашене «Книжкове дерево».
А у створенні справді весняного настрою та образів  допомагали витончені hand-made віночки молодої херсонської майстрині Катерини Кремської. Саме з початком тижня молодіжної книги розпочалася виставка «Квіткове різнобарв’я» надзвичайно привабливих і духмяних виробів Катерини та її подруги – Олени Бузок.
Чудові віночки прикрашали чарівних дівчат та спокусили навіть хлопців залишити веселі фото на пам’ять, а смачне і пахуче мило Оленки так і кортіло посмакувати! 
Усі учасники відкриття тижня скористались моментом і позували для фото і у віночках майстринь на галявині, задоволення отримали всі, відкриття Тижня молодіжної книги вдалося!

Немає коментарів:

Дописати коментар