вівторок, 24 січня 2017 р.

Кіномистецький екскурс «What do you know about cinema?»



Поєднати вивчення англійської мови з художньою культурою та мистецтвом? Для бібліотеки немає нічого неможливого! Тож, для учнів 11-А класу ЗОШ № 54, які є постійними відвідувачами заходів відділу мистецтв, бібліотекарі підготували незвичайний урок: все, що необхідно знати про кіно та кінематограф українською та англійською мовами.

Учасники заходу дізналися не тільки необхідну англійську лексику з теми «кінематограф», але й поринули у дивовижний світ кіномистецтва. Жанри, види кіно, актори та актриси, захопливі сюжети та відомі на весь світ фільми – старшокласникам було цікаво усе. Особливо багато дискусій викликали такі  жанри кіно, як комедії, фентезі та фільми жахів: чому те що смішно для одного, нецікаво для іншого? Чому людині подобається дивитись жахі та відчувати страх? Від чого тікає людство, поринаючи у світ фентезі?

Цікаво та корисно провели час одинадцятикласники: повчилися, розважилися, довідалися багато цікавого.  А ще й розглянули книжкову виставку з яскравими виданнями, присвяченими світу кіно. Тож, чекаємо на нові зустрічі у відділі мистецтв!  

Немає коментарів:

Дописати коментар