понеділок, 31 жовтня 2016 р.

Сутінковий десант: операція «Halloween»


 

Свято Хеллоуїн, яке ще в далекому минулому широко святкувався лише в Сполучених Штатах, набуває все більшої популярності в Україні.

Хеллоуїн інтригує загадковістю, своєю  міфічністю. Ми ставимося до нього як до цікавого і модного заходу, адже так весело побавитися з дітьми і друзями, на одну ніч перетворитися на різну нечисть, влаштувати шабаш, вирізати з гарбуза веселого Джека, прикрасити будинок цікавими дрібничками.

Тому, працівники Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б. Лавреньова звернулися до історії, і розповіли своїм читачам - учням 6-А класу  ЗОШ №55, як виникло свято, як його відзначають у різних країнах і на Україні. Співробітники відділу мистецтв здивували дітей вбранням зали та її атмосферою, атрибутикою –Відьма, яка пропонує прочитати книжкові страшилки, летючі миші, привиди, павук, що читає  страшенно смачні рецепти, чорні кішки, ліхтарі Джека… 
А господиня відділу - весела пані Гарбуз -підготувала для присутніх осінній кошик всіляких ігор, конкурсів та вікторин, у яких гості радо взяли участь і отримали багато задоволення та позитиву.

Бажаєте зануритися в атмосферу загадкового свята – завжди приходьте до  відділу мистецтв юнацької бібліотеки!


3 коментарі:

  1. класно, молодці! головне, щоб малеча була задоволена))
    ми теж в дитячій бібліотеці 4-й рік поспіль проводимо хелловінські вечірки та карнавали.

    ВідповістиВидалити
  2. Вітаю! Мене звуть Наталія. Я працюю дитячій бібліотеці в місті Олександрія. В нашій бібліотеці є міні-зоопарк, про який я розповідаю на блозі під назвою "Друзі наші менші".
    Запрошую завітати, поцікавитись, залишити свої коментарі.
    Давайте підтримувати один одного))
    Дякую за розуміння.
    http://gavnyav.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  3. Дякуємо за коментарі, колеги, і за запрошення також)

    ВідповістиВидалити