вівторок, 19 квітня 2016 р.

"Мода і книжка" - сучасна фішка



Тиждень молодіжної книги «Чиtime - час читати!» у Херсонській обласній бібліотеці для юнацтва ім.Б.Лавреньова розпочався арт-подіумом "Мода і книжка" - сучасна фішка", який відділ мистецтв провів разом з Херсонським вищим професійними ліцеєм сервісу та дизайну.

Спочатку учні 9-А класу ЗОШ « 55 здійснили короткий екскурс сторінками книжкової виставки, починаючи з давніх часів коли одягом людям слугували лише шкури тварин, і до демократичного сьогодення, коли одяг є не тільки функціональним, але й засобом підкреслити власну індивідуальність.
Потім майстер виробничого навчання  ліцею Олена Адамішина звернула увагу старшокласників на те, як їх однолітки – учні ліцею, творять моду своїми руками:  від ідей, втілених на папері і в лекалах, і до оригінальних гарних костюмів та суконь.
Підтвердженням цьому стало справжнє дефіле учасниць Театру моди «Сілует», який уже не один рік працює і ліцеї і славить цей учбовий заклад далеко за межами Херсонщини. 
Дівчата продемонстрували українське вбрання, в якому поєдналися традиції та сучасність, а чарівні прикраси у вигляді квітів, створені учнями-флористами, чудово доповнили образи.  Ще більше вразили дев’ятикласників незвичайні нарядні вечірні сукні ручної роботи - дефіле дівчат в цих витворах мистецтва викликали бурхливі оплескі глядачів.
Наприкінці заходу Олена Адамішина запросила дев’ятикласників на День відкритих дверей, який відбудеться у ХВПЛСД  19 квітня, а працівники відділу мистецтв запросили учнів приєднатися до акції «Завітай – сюрприз тримай!» яка триватиме в бібліотеці 18.04 по 22.04.

Немає коментарів:

Дописати коментар