пʼятницю, 30 жовтня 2015 р.

Хеллоуїнські веселощі разом з бібліотекою!



У відділі  мистецтв Херсонської обласної  бібліотеки для юнацтва ім.Б.Лавреньова пройшло незвичайне та загадкове свято - Хеллоуїн, або ка­нун дня усіх святих, що святкують в останній день жовтня. 

Це вже своєрідна традиція: щороку ми влаштовуємо для наших читачів, вихованців клубу по вивченню англійської мови "Альбіон" Херсонського центру дитячої та юнацької творчості (керівник
   – Наталія Костіна), «жахливо» веселу вечірку. Щоб відсвяткувати Хеллоуїн, діти приходять у бібліотеку зі своїми костюмами, роблять відповідний грим та зачіски.


Замість звичайних хлопчиків і дівчаток, мистецький зал заповнили відьмочки, кажани, привиди, мумії та персонажі різних книжок, фільмів, ігор.

Цього разу своїх читачів зустрічала гламурна ведуча «гарбузова пані» - бібліотекар відділу Ольга Коваленко. А сам відділ був ретельно підготовлений та  прикрашений за всіма традиціями цього відомого у всьому світі свята.
Та й гості на halloween-party не нудьгували: дізнавалися багато цікавої інформації, співали англійських пісеньок, танцювали. 

А ще  грали у різні кумедні ігри: «рятували око привида», вгадували що знаходиться у «зловісному мішку», змагалися у «часникових битвах», відповідали на каверзні «кишенькові запитання» пані Гарбузині, показували різних традиційних персонажів Хеллоуїну,  та брали участь у міні-фотосесії.




І як завжди,  наприкінці свята, разом з гарним настроєм, отримали солодощі. Яке ж свято без цього? 
 Trick or treat!
 


 Фотографії Валентини Моісеєвої

2 коментарі:

  1. Яке чудове свято для дітей вийшло! Вони такі милі в цих костюмах та масках. Ви дуже креативні, колеги! А гарбузова пані просто красуня!

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже дякуємо! Наша гарбузова пані - бібліотекар Ольга Коваленко - та ще винахідниця та чудова актриса!

    ВідповістиВидалити