пʼятницю, 9 жовтня 2015 р.

Виставка-фешенаріум «Володарі стилю»




Бути стильною іноді важливіше, ніж бути модною. В якомусь розумінні, мода – це завжди провокація,  завжди виклик. Це експресія, вибух, спалах творчості, втілені у ткані, шкірі, хутрі… Мода – це простір бажання, простір, у якому постійно потрібні нові та свіжі ідеї, навіть самі дрібні, але оригінальні деталі. Мода, стиль - ці слова не залишать байдужими жодну жінку і багатьох чоловіків. 

       Що ж таке мода? Стиль? На ці та інші запитання у світі моди відповість незвичайна виставка-фешенаріум «Володарі стилю», інстальована у відділі мистецтв ХОБЮ ім. Б.Лавреньова. Працівники відділу креативно підійшли до її розробки та оформлення. Цього разу вони самі були і модельєрами, і дизайнерами, створюючи модну книжкову експозицію.


 Представлена на виставці література допоможе здійснити екскурс в історію моди, дізнатися про основні тенденції минулого, розвинуті провідними дизайнерами сучасності, зануритись у таємниці новітньої fashion-індустрії – від найбільш популярних матеріалів і технік, до трендових аксесуарів, прикрас, зачісок, макіяжу. 
Важливо, що за допомогою чудових нових видань, присвяченіх стилю та красі, читачі одержать унікальну можливість придивитися до творчості провідних модельєрів світу: Sonya Rykiel, Pierre Cardin, Coco Chanel, Hubert de Givenchy, Jean Paul Gaultier, Paco Rabanne, Christian Dior, краще зрозуміти сучасну моду, захопитися її світом.

Отже, завітайте до бібліотеки, погортайте чудові видання і отримайте справжню насолоду від зустрічі з її Величністю Модою.

 

3 коментарі:

  1. Я в захваті від виставки! Класно! Це супер креативно! Читачам неодмінно захочеться взяти з цієї виставки книжку почитати.

    ВідповістиВидалити
  2. Книжка "Шанель" дуже надихає! Виставка чудова, видання просто розкішні!

    ВідповістиВидалити
  3. Дякуємо за чудові коментарі! Будемо й надалі намагатися прицювати в нашому відділі креативно та творчо!

    ВідповістиВидалити